Menu

Open sollicitatie

Nestas Scholengroep
Per 1 januari 2022 zijn de stichtingen Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht (OPOD) en Stichting Katholiek Onderwijs Bernardus Alfrink (SKOBA) gefuseerd tot de Nestas Scholengroep. De Nestas Scholengroep verzorgt openbaar en katholiek onderwijs op 22 basisscholen in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Gorinchem. Voor alle onderwijswensen zijn er passende scholen die zowel regulier onderwijs als onderwijs volgens speciale leermethoden (Dalton, Jenaplan en Montessori) aanbieden. Daarnaast zijn er scholen met plus concepten (sport, Engels vanaf groep 1) en een school voor speciaal basisonderwijs.

De basis van ons onderwijs is simpel en veelomvattend tegelijk; zorg voor geborgenheid, waar ieder kind zich thuis voelt.

Voor meer informatie wat NESTAS jou te bieden heeft klik hier.

Op onze website staan de openstaande vacatures op onze schoollocaties. Natuurlijk kan het zijn dat hier geen passende vacature voor je bij zit maar je toch graag binnen de NESTAS Scholengroep aan de slag wilt gaan. Aarzel dan niet en stuur ons jouw motivatie en CV via de knop "solliciteren". We kunnen dan met elkaar de mogelijkheden binnen onze Stichting bekijken.

Vragen  
Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Jacqueline Kornet (afdeling HRM), tel. 078-6321616.

 

 

Type functie

Verantwoordelijke vacature

Contactpersoon vacature